Enda dagen jag får sova vaknar jag tidigt

Jag jobbade 12 timmar igår. Det var längesen sist, känns i kroppen idag... Med halsont på köpet fanns det inte en chans att jag hade orkat gå ut på krogen senare på kvällen! Synd bara att jag inte hann med bussen till älvsbyn och filmkväll med tjejerna.. men jag kanske hinner träffa Elajna på en fika idag!

Måste få berätta något roligt med mitt jobb på restaurangen!
Har ju varit där i 2 månader snart och har börjat lära känna Sonja bättre. Kännde för ett tag sen att jag var bekväm i att fråga om min jobbansökan hos henne.
Hon berättade att det hade varit 120 (!) sökande för min tjänst! Det hade tagit år och dar att läsa igenom alla ansökningar och cv och sen solla ut vilka som ens var intressanta. Mer än 17 tjejer fick iallafall komma på intervju, inräknat mej själv. Intervjun gick skit och jag var inte en av dom 10 tjejer som skulle få provjobba. Efter Sonja haft alla tjerjer på prov var hon inte riktigt redo för att bestämma sig. Hon hade mej i tankarna och tyckte att jag skulle få en chans till, trots min dåliga intervju. Jag kom. Jag provade. Jag ägde. Jag fick jobbet!
Lite skills har man;)

Jag!  Av 120 sökande.

inte så mycket.

käkar gröt i vårat nytapetserade vardagsrum. blev riktigt snyggt, ska lägga upp bilder sen.
helgen blev lugn. fredagen spenderades med alla danslärare på föreningen med god mat och massa skratt!
lördag bio, mamma mia. grät när alla kvinnorna dansade och sjöns dancing queen (?!)
söndag bjöd j på middag.
ikväll har jag mina första danslektioner,  min egen träning, börjar med balett kl 17 och slutar med jazz 20.30. blir en hård start och jag är faktiskt nervös! sist jag dansade på riktigt var i december förra året!
ciao.

RSS 2.0