oh helga naaatt..

har inte kunnat blogg på veckor känns det som. har inte haft lust eller inspiration. det enda jag tänker på är cervinia! imorgon är det äntligen dags..



tack för alla underbara julklappar och värmande ord! älskar er!

vi syns i maj..

Nyårsblåsan?

Har redan börjat packa inför nästa söndag -Italien!:D Hittade djupt inne i garderoben förra årets nyårs klänning, en sidenaktig välgjord sak från HM, som sorgligt nog blev oanvänd, (Jobbade i Kåbban som alla andra nyårsaftonar men jag å tjejerna vill ändå klä upp oss vilket vi insåg inte fungerade med tankte på hur mycket vi sprang runt, severade mat och spit, svettades som grisar..jaja ni fattar) Tycker förtfarande att den är riktigt fin!  Kanske den får följa med i resväskan. Den förtjänar ju att användas! Eller vad tycker du?


image65

Kamera!

Jag har beställt en kamera! Eller jag har fått välja en kamera i julklapp av mamma å pappa (ni är bäst!). Den är samma modell som Johns förrutom att den är silver istället för svart;) (så vi kan hålla reda på våra egna..) Känns jätte bra eftersom jag redan kan den här kameran och slipper sitta och lära mej alla finesser från början. Det är inte den bästa kameran, men perfekt att ha med sig i backen och på fest. Och så har den en egenskap som sådana som jag behöver; den tar fina biler utan att man måste göra en massa inställningar, bara klick! Om 2 dagar kommer den! God jul Hanna!

image58

10.2 megapixlar, 4x optisk zoom, 4x digital zoom, USB, Secure Digital,
MultiMedia Card, SDHC Memory Card, 187 gram, 2.8 tum LCD...blabla.

Paljett och stickat

image53


Om jag nu skulle ha på mej paljetter så skulle det vara tillsammans med en stor stickad kofta.
Som topshop-tjejen här ovan. Riktigt fint!
TopShop, Jimmy Choo (netaporter)

Om jag hade pengar

Skulle den här silk bubble kjolen från Phillp Lim (netaporter) vara min. Som en karamell!

image52

RSS 2.0