italiano

ciao bella! 
Jag är på paradiset på jorden. Jag älskar det här!
vart ska jag börja..? JAG DRAR DET HÄR SNABBT OCH OSAMMANHÄNGADE!!
Jobbar 6 dagar i veckan i alpernas bästa restaurang (helt ärligt) börjar 8.30 och kommer hem 17.00, som vilket svenson jobb som helst, förrutom att jobba på charlet etoile är allt annat än svensson!
vi har stammisar som italiens modeelit, bonnie tyler (haha), och andra sköna människor.
Vi får så bra dricks att det är det enda du behöver för att klara dej här!:D självklart får vi lön en gång i månaden också. varje morgon äter personalen gemensamm frukost kl 9.00 och sen även gemensam lunch 11.00 där vi får dom mest fantastiska rätterna (vad sägs om musslor och skaldjur i alla sorter, pizza med pesto och mozarella, ostfylld hemmagjord ravioli med laxsås, Ullas berömda fisksoppa, alltid färsk sallad och nybakat bröd.. jag kan hålla på i evigheter:P) även vin dricker vi till lunchen, italienarna gör tydligen alltid det:) dock har jag bara hållt mej till vatten än så länge!
våra chefer Ulla och Caesare Frassy är underbara! "mamma och pappa";) (tex:Jag har varit sjuk i två dagar så Ulla gick ner till byns läkare igåt och fixade en tid till mej för hon var så orolig. det var inget allvarligt för alla som undrar, ska nog på jobbet på måndag igen!)
Hela byn kryllar med roliga restauranger, fik, barer och sportshopper. Cervinia är inte stort men väldigt mysigt och hemtrevligt.


"vi är norrlands brudar som har kommit loss loss loss
vi är norrlands brudar som har kommit loss loss loss
vi är jobbi och besvärlig men i sängen är vi härlig
vi är norrlands brudar somhar kommit loss!!!"

Haha....

Ciao!

RSS 2.0